Αυτή η γυναίκα είναι η μυστική κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη

Αυτή η γυναίκα είναι η μυστική κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη

Αποκαλύφθηκε η γυναίκα που άφησε κληρονόμο στη διαθήκη της η Νανά Καραγιάννη.

Δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατο της γνωστής παρουσιάστριας έγινε γνωστό ότι υπήρχε μια μυστική διαθήκη βάσει της οποίας άφηνε σπίτια και χιλιάδες ευρώ σε άγνωστο άτομο.

Η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη είναι μια φίλη της την οποία γνώρισε στο νοσοκομείο και της στάθηκε το τελευταίο διάστημα της ζωής της.

Η γυναίκα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, είπε:

«Μπήκε στο δωμάτιό μου ένα αγρίμι, και μου λέει τι κάνεις εσύ στο δωμάτιο σήκω φύγε. Προφανώς είχε κάνει λάθος δωμάτιο, έφερε τους νοσοκόμους έκανε φασαρία. Μπαίνει η νοσοκόμα της λέει κα Καραγιάννη εσείς είστε στο διπλανό δωμάτιο, η κυρία νοσηλεύεται εδώ. Κοιτάει με αυτά τα τεράστια μάτια. Μ’ αρέσεις είσαι πολύ όμορφη, μου είπε. Θα μείνω εδώ μαζί της πρόσθεσε. Αφήστε τη δεν πειράζει, είπα στους νοσοκόμους. Και εκείνη λέει θα κοιμηθώ εδώ στο κρεβάτι μαζί σου. Από αυτή τη στιγμή είσαι φίλη μου, μου είπε και κούρνιασε δίπλα μου. Ηρέμησε το πρόσωπό της και αρχίσαμε να μιλάμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Ήταν απίστευτο».

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν δέχτηκε τα σπίτια, διότι ανήκουν στην οικογένεια, ενώ δέχτηκε τα χρήματα τα οποία ήταν της Νανάς και τα είχε κερδίσει από τη δουλειά της.

«Αυτά τα σπίτια θα τα έγραφαν οι γιαγιάδες στη Νανά… Θεωρώ ότι θα ξεπερνούσα τα όρια αν δεχόμουν τα σπίτια. Δεν έψαξα καν αν υπήρχαν αυτά τα σπίτια και δεν με ενδιέφερε να μάθω. Τα υπόλοιπα τα δέχτηκα γιατί ήταν δικά της, τα είχε αποκτήσει από τη δουλειά της».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.