Θέμα αντικατάστασης πρωτοκλασάτου υπουργού;

Θέμα αντικατάστασης πρωτοκλασάτου υπουργού;

Οι φήμες και η αλήθεια

Είναι κοινό μυστικό ότι στο Μαξίμου δεν είναι ικανοποιημένοι με τουλάχιστον 3 υπουργούς. Και αν η δυσαρέσκεια για τους…σεσημασμένους βουλευτές ουδεμία έκπληξη προκαλεί δεν ισχύει το ίδιο και για τους υπουργούς.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγεται πολύ έντονα ότι η κλεψύδρα ενός πρωτοκλασάτου υπουργού της κυβέρνησης αδειάζει.

Οι απανωτές γκέλες, και οι επικοινωνιακός θόρυβος που σηκώνει με κάθε τοποθέτησή του, το Μαξίμου εκτιμά ότι κάνει περισσότερο κακό στην κυβέρνηση σε σχέση με το πολιτικό κόστος μιας απόφασης αντικατάστασής του.

Ένα tweet του Ευάγγελου Αντώναρου ήρθε να ενισχύσει τη φημολογία, αν και είναι γνωστό ότι οι σχέσεις Αντώναρου- Μαξίμου είναι επί της ουσίας ανύπαρκτες. Αναλυτικά όσα έγραψε φωτογραφίζοντας πρωτοκλασάτο υπουργό:

«Δεν ξέρω πόσο δίκιο έχουν όσοι λένε πως επίκειται η αντικατάσταση του γνωστού ακροδεξιού μουσαφίρη υπουργού. Οι περιπτώσεις αυτές συνήθως σιγοβράζουν για αρκετό διάστημα. Έχω ζήσει πάμπολλες. Και ως δημοσιογράφος κι αργότερα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Συνήθως — όχι πάντα — οι πρωθυπουργοί διστάζουν, κι όχι μόνο στη χώρα μας (τις περισσότερες φορές αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μου χάνοντας πολύτιμο χρόνο και εντυπώσεις). Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αν και πότε θα πάρει το καπελάκι του το εν λόγω άτομο — κατά τη προσωπική μου άποψη — θα το καθορίσουν οι εξελίξεις κι όχι ο Μητσοτάκης».

Άνθρωποι κοντά στον πρωθυπουργό λένε στο instanews ότι αυτή τη στιγμή θέμα αντικατάστασης υπουργού δεν τίθεται. Σημειώνουν με νόημα όμως ότι ουδείς βρίσκεται στο απυρόβλητο και όλοι κρίνονται καθημερινά από τα έργα, αλλά και τα λόγια τους…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.