Απίθανο σχόλιο Τσίπρα για Μητσοτάκη: «Ο μπαγάσας ο Κυριάκος…»

Απίθανο σχόλιο Τσίπρα για Μητσοτάκη: «Ο μπαγάσας ο Κυριάκος...»

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο facebook για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που προκάλεσε σχόλια!

«Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το “c” με το “k” θα έλυνα το πρόβλημα…», σχολιάζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook, την …έμπνευση Μητσοτάκη να αναζητήσει στο…. google την καλύτερη ονομασία για τα προϊόντα της Μακεδονίας. Προσθέτει δε, αναφερόμενος στην απουσία Μητσοτάκη από τη κρίσιμη συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής, ότι «οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων».

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας αναφέρει:

«Αποχή από την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων, οι βουλευτές της ΝΔ. Αποχή και του πρωθυπουργού από τη κρίσιμη συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποδείχθηκε ότι η Δανία και η Ολλανδία έχουν σημαντικότερο ρόλο και λόγο για τα Βαλκάνια από ό,τι η Ελλάδα.

Αλλά ας μη γκρινιάζουμε…Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων. Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το “c” με το “k” θα έλυνα το πρόβλημα…

Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δεν μου είπε. Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας…».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.