Οι γυναίκες μίλησαν! Βάνα Μπάρμπα και Εύα Καϊλή θέλουν νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ

Οι γυναίκες μίλησαν! Βάνα Μπάρμπα και Εύα Καϊλή θέλουν νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ

Ποιος είναι ο… εκλεκτός τους;

Θέματα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ θα υπάρξουν το… 2021, τότε που λήγει η θητεία της σημερινής προέδρου του κινήματος, Φώφης Γεννήματα. Ή μήπως… νωρίτερα;

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή,απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τοποθετήθηκε υπέρ της σημερινής προέδρου του ΠΑΣΟΚ και εκτίμησε πως τέτοια ζητήματα υπάρχουν «σε μια παράταξη που έχει φτάσει σε αυτά τα ποσοστά παρόλο που έγιναν κινήσεις και είμαστε μια υπολογίσιμη δύναμη και παράγοντας σταθερότητας κυβερνητικής, καθώς μπορεί κάνεις να συνεννοηθεί σε θέματα στα οποία συμφωνούμε και να μην στηρίζουμε θέματα με τα οποία διαφωνούμε».

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως το ΚΙΝΑΛ έχει ηγεσία η θητεία της οποίας λήγει το 2021.

Αντιθέτως η Βάνα Μπάρμπα θεωρεί ότι «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει τον εαυτό του τον παλιό. Χρειάζεται έναν καινούργιο αρχηγό. Η Φώφη Γεννηματά είναι μια εξαιρετική κυρία, ένας υπέροχος άνθρωπος… όμως το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία».

Ο τέως υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ και γνωστή ηθοποιός θεωρεί ότι «ο Νίκος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εξαιρετικοί για να ηγηθούν». Ποιον θα ψήφιζε, όμως; «Εγώ, τον Νίκο Παπανδρέου για να γίνει ξανά το παλιό ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.