Έρχεται παραίτηση- βόμβα απ’ την κυβέρνηση…

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Κυριάκου...

Ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος

Δημοσκοπικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πάρτι. Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι αυτή η υπεροχή της και το γεγονός ότι για την ώρα παίζει χωρίς αντίπαλο θα εξασφάλιζαν ηρεμία στο εσωτερικό της.

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει καθώς τα στρατόπεδα είναι πολλά, οι προσωπικές στρατηγικές πιο πολλές και εκείνοι που ανέχεται αναγκαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μην διαταραχθούν οι εσωκομματικές ισορροπίες ακόμα περισσότεροι.

Και ενώ η πλευρά των Σαμαρικών περιμένει καρτερικά μια ευκαιρία για να βγει στο αντάρτικο είναι κοινό μυστικό ότι αργά ή γρήγορα θα σκάσει η πρώτη βόμβα. Μια παραίτηση ενός στελέχους της κυβέρνησης που ελάχιστοι περίμεναν.

Ο «Βηματοδότης» έδωσε τις πρώτες πληροφορίες:

Θυμίζει λίγο από το παιχνίδι που προβάλλεται τηλεοπτικώς με τίτλο «Ο πιο αδύναμος κρίκος». Γιατί σας το λέω αυτό; Επειδή μαθαίνω (και οι πληροφορίες έρχονται από πολλές πηγές) πως ένα μέλος της κυβέρνησης σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραιτηθεί, επειδή θεωρεί ότι δεν έχει αρμοδιότητες.

Ο συγκεκριμένος λέει ότι σχολάει καθημερινώς από το υπουργείο του γύρω στις 2.30 το μεσημέρι αφού δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει.

Γίνονται ωστόσο προσπάθειες ώστε να του δοθούν αρμοδιότητες και να παραμείνει στη θέση του (τουλάχιστον έως τον πρώτο ανασχηματισμό, όποτε αυτός προκύψει).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.