Αεροπορική «επίθεση» στον Τσίπρα: «Είσαι προδότης, να πας φυλακή» – ΒΙΝΤΕΟ

Αεροπορική «επίθεση» στον Τσίπρα: «Είσαι προδότης, να πας φυλακή» - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς».

Φραστική επίθεση για τη Συμφωνία των Πρεσπών δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της πτήσης του Βρυξέλλες-Αθήνα από την σημαιοφόρο συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία Γεωργία Μπιτάκου.

Η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου του είπε μεταξύ άλλων «Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή», πριν οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα τής ζητήσουν να απομακρυνθεί.

Η Γεωργία Μπιτάκου πλησίασε τις θέσεις στις οποίες κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου και τον ρώτησε αν ξέρει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει, αλλά…» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. «Α, κάτι σας λέει.

Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», σημείωσε η κυρία Μπιτάκου και συνέχισε κατηγορώντας τον ότι καταπάτησε το Σύνταγμα.

«Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά» είπε στον τέως πρωθυπουργό, ο οποίος χαμογελούσε αμήχανα, όπως και Έφη Αχτσιόγλου.

Η Γεωργία Μπιτάκου είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι χαρακτήριζε φασίστες όλους όσοι διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως γίνονταν συνεχώς προσαγωγές για τις διαμαρτυρίες.

«Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς» είπε στον Αλέξη Τσίπρα η Γεωργία Μπιτάκου, την ώρα που η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να την απομακρύνει διακριτικά.

«Κατέστρεψε την χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος» κατέληξε η Γεωργία Μπιτάκου.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.