Πρόεδρε όχι άλλους δημοσιογράφους…

Ο στρατηγός της Νέας Δημοκρατίας που νίκησε τον Τσίπρα

Γκρίνια στη ΝΔ

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να δείχνει ότι παίζει χωρίς αντίπαλο τον τελευταίο καιρό, όμως οι γκρίνιες  δεν λείπουν από το κόμμα.

Πολλά και έμπειρα στελέχη του κινήματος τα βάζουν με τους δημοσιογράφους που έχει μαζέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εντός και πέριξ του κόμματος, καθώς θεωρούν ότι με τα συνεχόμενα φάουλ τους εκθέτουν την παράταξη.

Τα βέλη τους συγκεντρώνουν κυρίως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, χωρίς να είναι οι μόνοι.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στη γαλάζια παράταξη για τους δημοσιογράφους –τηλεστάρ, είναι το άρθρο του Θανάση Μαυρίδη στο Liberal. Γράφει για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γεμίσει το κόμμα me δημοσιογράφους:

Μακάρι οι άνθρωποι που συγκεντρώσατε γύρω σας, κύριε Πρόεδρε, να αποδειχτούν καλοί στη δουλειά για την οποία τους πήρατε. Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα πρέπει ήδη να το έχει μετανιώσει για μία ανάλογη επιλογή που είχε κάνει με τη δική του κυβέρνηση. Αλλά, τέλος πάντων, όλο αυτό με έχει κάνει να αναρωτιέμαι: Τόσο φτωχή είναι αυτή η κοινωνία μας που δεν μπορεί να βρει μερικούς νέους ανθρώπους και να τους βάλει στην πολιτική και είναι ανάγκη να τους αναζητά στα τηλεπαράθυρα;

Ξέρω, κύριε Πρόεδρε, πόσο μεγάλη είναι η αγωνία σας να μπολιάσετε την πολιτική με νέους ανθρώπους. Το μητρώο στελεχών ήταν μια εξαιρετική ιδέα. Δούλεψε σε έναν βαθμό, δεν δούλεψε σε έναν άλλον. Αλλά είναι μια ιδέα που αξίζει τον κόπο κανείς να τη συνεχίσει. Πιστεύω ότι χρειάζεστε περισσότερο νέο αίμα από το μητρώο και λιγότερους δημοσιογράφους. Οι δημοσιογράφοι μπορεί να συγκέντρωσαν ψήφους στις εκλογές, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι έφεραν και ψήφους στο κόμμα σας.

Σίγουρα ήταν πιο γνωστοί από άλλους υποψηφίους και έτσι διακρίθηκαν. Αλλά μέχρι τώρα δεν τους έχω δει να κάνουν κάτι σημαντικό στα έδρανα της Βουλής. Το αντίθετο. Η μέχρι στιγμής παρουσία τους ήταν απογοητευτική. Όπως ακριβώς και ήταν αναμενόμενο. Μακάρι να βγω ψεύτης για τη συνέχεια!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.