Ο Τσίπρας απαντάει με διευθύνσεις και ονόματα

ΣΥΡΙΖΑ: Σύσκεψη με άρωμα εκλογών και αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής

Αν προκληθεί ξανά

Τον τελευταίο καιρό  ο Αλέξης Τσίπρας ακούει πολλά και διαβάζει ακόμα περισσότερα για όσα υποτίθεται ότι συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης Σύριζα.

Η ταινία του Γαβρά, το βιβλίο της Βαρβιτσιώτη, οι…αποκαλύψεις Στουρνάρα για το σχέδιο επιστροφής στη δραχμή, έχουν φέρει τον πρώην πρωθυπουργό στα όρια του. Γι’ αυτό  και την πρώτη μέρα της περιοδείας του στην Αχαΐα, μιλώντας στο Ionian είπε ότι «ίσως κάποια στιγμή να αισθανθώ την ανάγκη να τοποθετηθώ με ονόματα και διευθύνσεις πάνω στα πραγματικά γεγονότα».

Άνθρωποι κοντά στον πρωθυπουργό λένε στο instanews ότι δεν πρόκειται για απειλή όπως την ερμήνευσαν τα φιλοκυβερνητικά Μέσα, αλλά για προειδοποίηση καθώς τα γεγονότα δεν είναι όπως παρουσιάζονται και η μισή αλήθεια είναι ψέμα.

Σημειώνουν επίσης ότι το προσεχές διάστημα ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά το συγκεκριμένο θέμα, καθώς προέχει για εκείνον η ανασυγκρότηση και η διεύρυνση του κόμματος.

Αν όμως στο μέλλον προκληθεί ξανά με ψέματα που βαφτίζονται αλήθειες τότε είναι δεδομένο ότι θα απαντήσει. Με διευθύνσεις και ονόματα. Και μάλλον το καμπανάκι χτυπάει για τον Γιάννη. Με 2 «ν»…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.