
Δίνουν μια άλλη εκδοχή
Η τραγωδία στον παιδικό σταθμό με τον θάνατο του τρίχρονου συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μέχρι σήμερα δεν είχε ακουστεί η άποψη των ανθρώπων του παιδικού σταθμού, οι οποίοι δίνουν μια εντελώς διαφορετική εκδοχή.
Σύμφωνα με όσα λένε το παιδί δεν πνίγηκε τρώγοντας αρακά όπως ακούστηκε, αλλά κατά τη διάρκεια του φαγητού έκανε έναν σπασμό και λιποθύμησε.
Παρούσες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr ήταν δύο δασκάλες του, οι οποίες του παρείχαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις του ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο έφτασε στον παιδικό σταθμό σε μόλις επτά λεπτά. Παρέλαβε το αγόρι και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ όλος ο παιδικός σταθμός αγωνιούσε.
Στο παιδί έγιναν από την πρώτη στιγμή μαλάξεις και έκανε εμετό, ενώ από την αξονική στην οποία υπεβλήθη στο νοσοκομείο προέκυψε ότι οι αεραγωγοί ήταν καθαροί
Τελευταίες Ειδήσεις
- Μετά τις εκλογές το χάος: Χάραξε την πορεία του και έκλεισε την πόρτα στις συνεργασίες
- Το λάθος μπορεί να τον πετάξει εκτός: Ο υπουργός που προκαλεί δυσφορία στον Μητσοτάκη
- Θα το πάει μέχρι τέρμα ο Σαμαράς: Το χτύπημα που ετοιμάζει στον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές