Ψάχνουν τους… αντάρτες στη ΝΔ

Ψάχνουν τους… αντάρτες στη ΝΔ

Πού πέφτουν οι υποψίες;

Σε αναζήτηση των «ανταρτών» του κόμματός του που καταψήφισαν την πρόταση συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο βρίσκονται οι επιτελείς του πρωθυπουργού στο Μαξίμου. Οι έξι… διαρροές επιβεβαίωσαν την ανησυχία που υπήρχε σχετικά με την επιλογή να προχωρήσει σε κοινοβουλευτική διερεύνηση της (αποδιδόμενης στην κυβέρνηση Τσίπρα) σκευωρίας κατά πολιτικών  αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται βέβαιο ότι τουλάχιστον τέσσερις από έξι διαρροές στην ψηφοφορία προέρχονται από το κυβερνών κόμμα. Ο προβληματισμός των επιτελών του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι τόσο να εντοπιστούν οι «αντάρτες» βουλευτές του, αλλά να διαγνωστούν τα κίνητρά τους. Τα οποία, αν διαπιστωθούν, θα είναι σαν να… φωτογραφίζονται και οι ίδιοι αυτοί βουλευτές.

Οι επιτελείς του κ. Μητσοτάκη… φωτογραφίζουν πάντως τους «καραμανλικούς» βουλευτές, που είναι δυσαρεστημένοι από τον ρόλο που έχει αποδώσει ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός στα πρόσωπα της ιστορικής παράδοσης της παράταξης…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.