Η γυναίκα πίσω από τον Τσίπρα… χτίζει τον νέο Flash

Η γυναίκα πίσω από τον Τσίπρα… χτίζει τον νέο Flash

Η επάνοδος του Κόκκαλη και η Ζωή Χαλιδιά.

Επί δέκα συναπτά έτη ήταν η γυναίκα… πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα. Αποχώρησε μετά τις εκλογές και πλέον χαράσσει νέο επαγγελματικό βήμα.

Η Ζωή Χαλιδιά ανέλαβε λοιπόν επικεφαλής της ιστοσελίδας nooz.gr, πρώην αλλά και… μελλοντικά flash.gr. Ο ιστορικός ιστότοπος ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη που, σταδιακά, επαναδραστηριοποιείται στα μιντιακά δρώμενα.

Η επαγγελματική σχέση του Τσίπρα με τη Χαλιδιά διεκόπη μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αλλά η βαθιά φιλία τους συνεχίζεται. Η τέως συνεργάτης του προέδρου επέλεξε να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα, όπου και προϋπήρχε πάνω από 20ετία, με θητεία σε διαφημιστικές εταιρίες και βαθιά γνώση του χώρου της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.

Η Χαλιδιά βρέθηκε από πολύ νωρίς κοντά στον τέως πρωθυπουργό, από το 2006, όταν ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε ως υποψήφιος του Συνασπισμού για τον δήμο Αθηναίων ενώ σε εκείνη ανήκε η περίφημη ντουντούκα… διαδηλώσεων που είχε ο Τσίπρας στα γραφείο του στη Βουλή ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα… αντιμνημονιακά χρόνια.

Η Χαλιδιά είναι μάλιστα η γυναίκα που έμαθε στον Τσίπρα πώς να κάθεται και πώς να ντύνεται. Γενικά της χρωστάει πολλά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.