Ποιος είπε ότι αποχωρεί; Η επανεμφάνιση του Κώστα Καραμανλή

Ποιος είπε ότι αποχωρεί; Η επανεμφάνιση του Κώστα Καραμανλή

Πολλά γράφτηκαν για την... αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή από την πολιτική σκηνή, αλλά μάλλον δεν ισχύουν.

Ο πρώην πρωθυπουργός όχι μόνο δεν… εξαφανίζεται, αλλά κάνει και δυναμικές εμφανίσεις. Όπως αυτή που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα, για συνάντηση με τον νέο δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ηταν, μάλιστα, η πρώτη επίσκεψη του κ. Καραμανλή στον χώρο. Ήθελε να στείλει κάποιο μήνημα;

«Προς τα που είναι το γραφείο σου;» ρώτησε ο κ. Καραμανλής τον κ. Ζέρβα μπαίνοντας στο ισόγειο του κτιρίου με τον δήμαρχο να του απαντά: «Είναι από την άλλη πλευρά. Πρέπει να πάμε προς τα πίσω».

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υποδοχή του κ. Καραμανλή έγινε έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, όπου είχαν συγκεντρωθεί μέλη της ΝΔ, ανάμεσα τους και αρκετοί νέοι που τον χειροκροτούσαν.

Ο κ. Ζέρβας ξενάγησε για λίγο στο δημαρχείο τον κ. Καραμανλή, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εργαζόμενους. Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων όπου βρίσκονταν δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρώην Πρωθυπουργός τους χαιρέτισε έναν έναν. Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ζέρβας τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το Μετρό, τον ΟΑΣΘ, το Λιμάνι, το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και γενικότερα για τα ζητήματα των υποδομών.

Ποιος είπε ότι αποχωρεί; Η επανεμφάνιση του Κώστα Καραμανλή

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.