Παίρνει κεφάλια ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι 5 άνθρωποι του προέδρου

Ο λόγος που έγινε έξαλλος ο πρωθυπουργός

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει ο σοφός λαός και έχει δίκιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή είχε στείλει σαφές μήνυμα στους βουλευτές του κόμματός του.

Συμπεριφορές πέρα από τα όρια δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές γι’ αυτό και όλοι θα πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα. Ο πρωθυπουργός είχε εγκαίρως στείλει το μήνυμα στους… σταρ των καναλιών να προσέχουν τι λένε όταν βγαίνουν στα πάνελ των τηλεοπτικών καναλιών.

Κάποιοι από τους βουλευτές της ΝΔ όμως φαίνεται ότι δεν πήραν τοις μετρητοίς την προειδοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και παρά τις παρατηρήσεις που δέχτηκαν συνέχισαν να δίνουν το δικό τους σόου στα κανάλια.

Το γεγονός αυτό έχει εκνευρίσει τον πρωθυπουργό ο οποίος συνομιλώντας με τους στενούς συνεργάτες του έχει δώσει εντολή να γίνει μια τελευταία σύσταση στους… σεσημασμένους βουλευτές των τηλεοπτικών παραθύρων.

Όποιος δεν συμμορφωθεί και συνεχίσει να εκθέτει τον εαυτό του και το κόμμα με τα λεγόμενά  του θα καρατομείται με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό δεν είναι απειλή από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ειλημμένη απόφαση που πολύ σύντομα θα γίνει πράξη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.