Καρατομείται ο Μπογδάνος;

Καρατομείται ο Μπογδάνος;

Οι φήμες και η απάντηση του ίδιου

Τις τελευταίες μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έντονα δυσαρεστημένος με βουλευτές του κόμματός του, οι οποίοι δίνουν δικαιώματα με τη συμπεριφορά τους σε κανάλια και social media.

Εις εξ αυτών είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί βουλευτές της ΝΔ εισηγούνται στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη δραστικών λήψη μέτρων, καθώς θεωρούν ότι ο κ. Μπογδάνος εκθέτει την παράταξη με τη συμπεριφορά του.

Κάποιοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο να ζητούν την καρατόμησή του, καθώς θεωρούν ότι όσο παραμένει στην παράταξη τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πολιτικό κόστος για τη ΝΔ. Προσθέστε στην εξίσωση και το γεγονός ότι κάποιοι θεωρούν ότι απειλούνται από την ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ειδικά στον πυρήνα των σκληρών δεξιών του κόμματος και θα έχετε ολοκληρωμένη την εικόνα του παζλ.

Το σενάριο όμως έχει και συνέχεια για την επόμενη μέρα του Μπογδάνου. Το ρεπορτάζ του Αντώνη Γκιόκα στο «Έθνος» για τη φημολογία των τελευταίων ημερών ήταν αποκαλυπτικό:

«Όπως, µάλιστα, µου µετέφερε ένα “γαλάζιο” κοινοβουλευτικό πουλάκι, ο εν λόγω βουλευτής βρίσκεται πλέον υπό επιτήρηση. Με απλά λόγια, είναι υποψήφιος για “καρατόµηση” αν συνεχίσει το ίδιο βιολί. Πάντως, το ίδιο πολύπειρο “γαλάζιο” κοινοβουλευτικό στέλεχος υποστηρίζει ότι ο Μπογδάνος ίσως και να επιδιώκει τη διαγραφή του από τη Ν∆, µε σκοπό να ηγηθεί ενός ακροδεξιού κόµµατος, διαβλέποντας το κενό στον συγκεκριµένο πολιτικό χώρο. ∆εν είµαι σε θέση να γνωρίζω κατά πόσο ισχύουν τα όσα µου µετέφερε ο συγκεκριµένος κατάσκοπός µου. Πάντως, δεν είναι ο µοναδικός που το πιστεύει στην Κοινοβουλευτική Οµάδα της Νέας ∆ηµοκρατίας. Και αυτό σας το λέω µε σιγουριά…».

Ο ίδιος ο κ. Μπογδάνος διέψευσε το εν λόγω σενάριο λέγοντας ότι παραμένει «ο μεγαλύτερος ταλιμπάν του Κυριάκου». Τι θα συμβεί τελικά; Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε την απάντηση, ή μάλλον… την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.