Στη φυλακή ο ντίλερ που «σκότωσε» τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr

Στη φυλακή ο ντίλερ που «σκότωσε» τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr

Τι αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσης Κόκκαλη δημοσιεύει σήμερα το Έθνος της Κυριακής, με λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα:
Ο 36χρονος Terry Lee Christian, ο οποίος συνελήφθη πριν από έναν χρόνο, έφτασε σε συμφωνία με τον εισαγγελέα και αναμένεται να ζητήσει από τον δικαστή να του επιβληθεί ποινή 15 ετών

Δεκαπέντε μήνες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη, ο άνθρωπος που τον οδήγησε στον θάνατο δήλωσε ενοχή ενώπιον των αμερικανικών Αρχών και αναμένεται να ζητήσει από τον δικαστή ποινή 15 ετών, όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής».

Οι κλήσεις «έδειξαν» τον ένοχο

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στην Αμερική τον Ιούλιο του 2018 για το συνέδριο National Council of Legislators from Gaming States, ένα τριήμερο συνέδριο στο οποίο συμμετείχε με την Intralot. Στις 14 Ιουλίου, η τραγική είδηση του θανάτου του έκανε τον γύρο του κόσμου και βύθισε σε πένθος την οικογένειά του και τους οικείους του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, οι κάμερες ασφαλείας έξω από το καζίνο Jack Cleveland εντόπισαν στις 13 Ιουλίου του 2018 μια αγοραπωλησία. Πρωταγωνιστές ήταν ο Ελληνας επιχειρηματίας και ο 36χρονος Terry Lee Christian, ο οποίος επέβαινε σε ένα μίνι βαν.

Τα τεστ DNA αποκάλυψαν ότι υπήρχε γενετικό υλικό του 36χρονου εμπόρου κoκαΐνης πάνω σε υπολείμματα πακέτου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, ενώ αυτό που οδήγησε τις Αρχές στην εύρεση του ενόχου ήταν οι δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ των δύο, πριν από την ημέρα θανάτου του 34χρονου επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.