Θέλουν Δαμανάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΔΕΘ: Γιατί άλλαξε τελευταία στιγμή η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αλλά ο Κυριάκος δεν είναι ζεστός…

Το instanews εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει ότι η πρώτη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Τις τελευταίες ώρες άνοιξε μια (όχι και τόσο) νέα συζήτηση για το πιο κατάλληλο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει σύμφωνα με το αφήγημα των υποστηρικτών του να είναι γυναίκα  και πιο συγκεκριμένα η Μαρία Δαμανάκη.

Ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» μάλιστα, σε ένα…θερμό άρθρο στήριξε την υποψηφιότητα Δαμανάκη (ή μια με τα χαρακτηριστικά της) επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του για τον ακατάλληλο Προκόπη Παυλόπουλο.

Το instanews μαθαίνει ότι θέμα Δαμανάκη δεν υπάρχει και ακόμα και να υπήρχε στην άκρη του μυαλού του πρωθυπουργού κάηκε από την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα ήθελε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το γεγονός ο Σύριζα, περνώντας προς τα έξω την εικόνα ότι επιλέγει πρόσωπα που του επιβάλουν άλλοι, γι’ αυτό και η περίπτωση Δαμανάκη δεν προχωρά.

Όπως μάλιστα έλεγαν στο instanews πρόσωπα  κοντά στον πρωθυπουργό μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Σύριζα αν ο πρωθυπουργός επιλέξει μια άλλη κυρία. Της οποίας το μικρό δεν είναι Μαρία, αλλά Γιάννα…».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.