Το δείπνο της Ντόρας, η σπεσιαλιτέ και η… παρατήρηση στον Χρυσοχοϊδη

Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία»

Το παρασκήνιο του δείπνου της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η Φωτεινή Πιπιλή αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκομπή του Alpha 98,9 το παρασκήνιο του δείπνου που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της στη Γλυφάδα, στα μέλη της ΝΔ των Επιτροπών Εξωτερικών και Άμυνας αλλά και σε άλλους βουλευτές και υπουργούς.

«Η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και τα μέση του συμβουλίου της Ευρώπης, οι άνθρωποι που έχουμε οριστεί, είχαμε τη χαρά να μας φιλοξενήσει στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη, όπου έγινε η πρώτη επαφή μας», δήλωσε η κ.Πιπιλή.

Και συνέχισε: «Οι περισσότεροι είναι νέοι συνάδελφοί μας, ειδικά από την επαρχία και η κ. Μπακογιάννη μας κάλεσε και είχε πολύ ενδιαφέρον, γιατί γνωριστήκαμε και οι νέοι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος έκανε μια εξαιρετικά συγκροτημένη και ελαφρώς προβληματισμένη παρουσίαση για το μεταναστευτικό και την κατάσταση στη Συρία μετά την εισβολή των Τούρκων».

Στο τραπέζι παρευρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, με την κ.Πιπιλή να λέει: «Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήρθε στο τραπέζι και μάλιστα ήταν πτώμα στην κούραση και τον μαλώσαμε. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην επικαιρότητα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τους τζιχαντιστές».

Το δείπνο μεταξύ των εξαιρετικών εδεσμάτων περιελάμβανε και ντολμάδες, οι οποίοι είναι η σπεσιαλιτέ της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.