Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Τι συμβαίνει με τον πολυσυζητημένο βουλευτή

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος  είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του και τα μέτωπα που ανοίγει κάθε τρεις και λίγο έχουν ενοχλήσει πολλούς εντός Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του instanews στελέχη της παράταξης έχουν ζητήσει  (μέσω τρίτων) από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να τον επαναφέρει στην τάξη, παίρνοντας δραστικά μέτρα.

Θεωρούν ότι με τη συμπεριφορά του εκθέτει το  κόμμα και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ’ όσα λύνει, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όπως μαθαίνει το instanews όμως, θέμα Μπογδάνου δεν υφίσταται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει ότι ο κ. Μπογδάνος είναι στις τάξεις των ψηφοφόρων της ΝΔ ένα από τα δημοφιλέστερα στελέχη. Μάλιστα στο πιο σκληρό ακροατήριο της ακραιφνούς δεξιάς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παίζει χωρίς αντίπαλο και τα ποσοστά του ολοένα και μεγαλώνουν.

Γι’ αυτό και η απόφαση του κόμματος είναι να ζητηθεί από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ρίξει λίγο τους τόνους, καθώς θεωρούν ότι λόγω χαρακτήρα εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις που αδικούν την συνολική εικόνα του.

Εξακολουθούν όμως να τον στηρίζουν και μάλιστα υπάρχουν και αυτοί που στοιχηματίζουν ήδη ότι σε έναν μελλοντικό ανασχηματισμό το όνομα του θα είναι από τα πρώτα που θα παίξουν…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.