Κινάλ- Νέα Δημοκρατία, καμία συμμαχία

Κινάλ- Νέα Δημοκρατία, καμία συμμαχία

Η συνάντηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα σχέδια της κ. Γεννηματά

Η είδηση για τη συνάντηση Μητσοτάκη- Γεννηματά με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θορύβησε πολλούς εντός Σύριζα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ», καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε διάθεση για παζάρια και δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες στους έμπιστους των επιτελείων τους είτε τον χρόνο, είτε τον τόπο της συνομιλίας. Παρόλα αυτά θέμα επί της ουσίας δεν υπάρχει.

Η κ. Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να στηρίξουν υποψήφιο που δεν προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως πρώτο αποκάλυψε το instanews σκέφτεται να προτείνει για την Προεδρία τον Παναγιώτη Πικραμμένο.

Άνθρωποι του στενού κύκλου της κ. Γεννηματά μάλιστα λένε στο instanews ότι η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει τη δική της πρόταση για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, επιλέγοντας ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής.

Αν θα το κάνει ή όχι τελικά εξαρτάται και απ’ την απόφαση Μητσοτάκη. Σε περίπτωση που ο εκλεκτός του είναι όντως ο  Παναγιώτης Πικραμμένος , τότε αναμένεται κίνηση στη σκακιέρα και από τη Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.