Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με σαρωτικά ποσοστά ο Μαρινάκης

Τι δήλωσε μετά την εκλογή του
Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με σαρωτικά ποσοστά ο Μαρινάκης

Την υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ενέκρινε η πλειοψηφία των συνέδρων, κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου της Οργάνωσης.

Ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση, οπότε δεν χρειάστηκε εκλογική διαδικασία. Πάντως, η υποψηφιότητά υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων.

Μετά την ανακήρυξή του, ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ΟΝΝΕΔίτισες και όλους τους ΟΝΝΕΔίτες για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν σήμερα και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους.

Από σήμερα ξεκινάμε να υλοποιούμε το σύνθημά μας, που είναι ΟΝΝΕΔ για όλους, γιατί θέλουμε όχι απλά να εκφράσουμε τα 70.000 μέλη μας, αλλά όλους τους νέους, αυτούς που έμειναν και αυτούς που αναγκάστηκαν να φύγουν.

Ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων.

Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της Οργάνωσής μας, και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ