Παραλίγο τραγωδία με γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Παραλίγο τραγωδία με γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Το ατύχημα στο θέατρο που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του.

Είχε Άγιο ο ηθοποιός, Πέτρος Ξεκούκης, κατά την διάρκεια μιας πρόβας της θεατρικής παράστασης «Η Παριζιάνα» που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο γνωστός ηθοποιός υποδυόμενος τον ρόλο του Τζιμ Κουφού, έπρεπε να πέσει από τη σκηνή στο πάτωμα, όπου είχε τοποθετηθεί ένα στρώμα.

Παραλίγο τραγωδία με γνωστό Έλληνα ηθοποιό

«Καθώς έπεφτα το στρώμα έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να χτυπήσω στο πίσω μέρος του κεφαλιού πάνω στο σίδερο και στα ξύλα. Έχασα για μερικά λεπτά το φως μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί και ούτε θυμόμουν που βρισκόμουν», δήλωσε στην «Espresso».

Για να συνεχίσει: «Ενημέρωσα έναν συγγενή γιατρό μου και με μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ύστερα από αξονική τομογραφία που έκανα, ότι έχω εσωτερική αιμορραγία. Μου έχουν δώσει κάποια φάρμακα για να υποχωρήσει το αιμάτωμα και θα νοσηλευτώ ξανά σε δέκα ημέρες, οπότε θα κάνω και πάλι αξονική τομογραφία. Οι γιατροί πάντως, δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο για επέμβαση στο κεφάλι».

Μετά το περιστατικό αυτό, το οποίο τρομοκράτησε όλους τους συντελεστές της παράστασης, ο σκηνοθέτης Αντώνης Λουδάρος άλλαξε τη σκηνή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.