Πλήρωσαν 10.840 για Airbnb φάντασμα!

Πλήρωσαν 10.840 για Airbnb φάντασμα!

Κι όμως δεν συνέβη στην Ελλάδα.

Το ποσό των 10.840 ευρώ πλήρωσαν Βρετανοί τουρίστες για ένα κατάλυμα στην Ίμπιζα, το οποίο έμοιαζε παραδεισένιο στις φωτογραφίες.

Το ζευγάρι από τη Βρετανία έκανε κράτηση για δύο εβδομάδες μέσω Airbnb σε έναν χώρο που περιελάμβανε ιδιωτικό ασανσέρ, υδρομασάζ, βεράντα από μάρμαρο ενώ ήταν και φιλικό προς κατοικίδια. Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που είδαν στη δημοφιλή πλατφόρμα ενοικίασης, ενθουσιάστηκαν γι’ αυτό και αποφάσισαν να δώσουν το υψηλό ποσό των 10.840 ευρώ.

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι, ο Βρετανός τουρίστας αποφάσισε να επικοινωνήσει με την εταιρεία, καθώς το πακέτο που είχαν κλείσει του φαινόταν υπερβολικό και ήθελε να βεβαιωθεί για την κράτησή του.

Ο ίδιος κατήγγειλε αργότερα ότι τον παρέπεμπαν από τον έναν εκπρόσωπο στον άλλο χωρίς να του παρέχουν ουσιαστική εξυπηρέτηση, με αποτέλεσμα το το ζευγάρι να ταξιδέψει στην Ίμπιζα, να πάει στο ξενοδοχείο όπου υποτίθεται ότι είχε κλείσει το δωμάτιο για να ανακαλύψει τελικά ότι ήταν μία μεγάλη απάτη.

Στην πραγματικότητα, η σελίδα του καταλύματος στο Airbnb ήταν ψεύτικη και οι φωτογραφίες που υπήρχαν στον λογαριασμό ήταν από άλλα δωμάτια που νοικιάζονταν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.