Τα σενάρια για την ταινιοθήκη του Mega

Κανάλι-έκπληξη στη διεκδίκηση της ταινιοθήκης του Mega

Οι μνηστήρες και τα σενάρια για τον πλειστηριασμό της 1ης Νοεμβρίου που κάνει εκκίνηση με 17 εκατ. ευρώ.

Τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά όνομα στον χώρο των media αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον πλειστηριασμό της ταινιοθήκης του Mega. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το μέλλον της «χρυσής» ταινιοθήκης.

Το πρώτο είναι οι ενδιαφερόμενοι καναλάρχες (Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Θοδωρής Κυριακού, Ιβάν Σαββίδης) να συγκροτήσουν μια κοινή εταιρεία που θα «χτυπήσει» την ταινιοθήκη, σύμφωνα με πρόταση του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Αν οι παραπάνω παίκτες δεν συνασπιστούν, τότε περνάμε στο δεύτερο σενάριο: να κατατεθούν τρεις προσφορές του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ιβάν Σαββίδη και του ομίλου Βαρδινογιάννη από κοινού με τον ΑΝΤΕΝΝΑ. Σε αυτή την περίπτωση ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό, αφού ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να γοητεύεται ιδιαιτερα από την ταινιοθήκη.

Το τρίτο σενάριο είναι να κατατεθούν τέσσερις προσφορές, των Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, ομίλου Βαρδινογιάννη με ΑΝΤΕΝΝΑ και COSMOTE.

Το βέβαιο είναι ότι οι προσφορές θα κινηθούν πάνω από τα 17 εκατ. ευρώ και οι χαμένοι θα προσπαθήσουν τουλάχιστον, να πάρουν την ικανοποίηση ότι ο αντίπαλος θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.