Δυσαρέσκεια στη ΝΔ με τον βουλευτή- σταρ

Ο στρατηγός της Νέας Δημοκρατίας που νίκησε τον Τσίπρα

Τι σκέφτονται στο Μαξίμου

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν απόλυτη κυριαρχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όμως εντός κόμματος τα προβλήματα δεν είναι λίγα.

Το Μαξίμου έχει εγκαίρως προειδοποιήσει τους βουλευτές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ανεχτεί συμπεριφορές εκτός γραμμής κόμματος που εκθέτουν την παράταξη.

Και αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό στα στελέχη της κυβέρνησης υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τα συνεχή χτυπήματα βουλευτή, ο οποίος σχεδόν καθημερινά γίνεται αντικείμενο σχολιασμού στα social media.

Ο «βουλευτής-σταρ» όπως τον χαρακτηρίζουν έχει επανειλημμένως δεχτεί συστάσεις από το πρωθυπουργικό περιβάλλον να ρίξει τους τόνους και να είναι πολύ προσεκτικός στις τοποθετήσεις του, όμως όλες έχουν πέσει στο κενό.

Και όσο τα διαδικτυακά χτυπήματα πυκνώνουν, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η δυσαρέσκεια εντός Νέας Δημοκρατίας, καθώς δίνεται η εντύπωση ότι το κόμμα δεν μπορεί να…συγκρατήσει τους βουλευτές του.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν νέες συστάσεις στον βουλευτή και να του ζητηθεί να αραιώσει τις εμφανίσεις του (τηλεοπτικές και μη) μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη. Αν δεν υπακούσει και σε αυτό, τότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ακόμα και τα πιο ακραία…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.