
Τι είπε στον Ζάεφ
Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ όπως αναμενόταν μπήκε στο στόχαστρο των ανθρώπων του Σύριζα.
Στην Κουμουνδούρου περίμεναν τη συνάντηση των δυο ανδρών για «να επισημοποιηθεί η κυβίστηση του πρωθυπουργού στο Μακεδονικό».
Σχολίαζαν μάλιστα δεικτικά ότι θα ασχολούνταν με τα της συνάντησης αν η πραγματικότητα δεν ξεπερνούσε ακόμα και το πιο μεγάλο τρολάρισμα.
Και αυτό γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον κύριο Ζάεφ πιστή τήρησης της συμφωνίας, την οποία αν ήταν πρωθυπουργός δεν θα υπέγραφε ποτέ.
Κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα έλεγαν χαρακτηριστικά ότι «Ο κύριος Μητσοτάκης μας έβγαλε από τον κόπο του σχολιασμού. Αυτή η ατάκα τα λέει όλα για την αξιοπιστία των λόγων του ανδρός».
Από το κυβερνητικό στρατόπεδο αντίθετα σχολίαζαν ότι ο πρωθυπουργός επανέλαβε την πάγια θέση του περί μιας κακής συμφωνίας την οποία αναγκαστικά θα πρέπει να τηρήσει και αυτός.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Καταλάβατε τι είπε και ποιους «κάρφωσε» η Κοβέσι; Η πικρή αλήθεια γύρω από το άρθρο 86
- Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ γίνεται η φωνή του Τραμπ στην Ελλάδα – Από τους «τεμπέληδες Έλληνες» στην «μεγαλύτερή μου τιμή»
- Ώρα μηδέν για τους Έλληνες στο Ισραήλ: «Είναι τρομοκράτες» – Στο πλευρό του ακροδεξιού Γκβιρ τάσσεται η Λατινοπούλου!