Πρωταγωνίστρια του «Τόλμη και γοητεία» στις «8 λέξεις» – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν φαντάζεστε ποια θα δούμε στο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου.
Πρωταγωνίστρια του «Τόλμη και γοητεία» στις «8 λέξεις» - ΒΙΝΤΕΟ

Μια αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου μέσω Instagram, το βράδυ της Κυριακής. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας πώς η «Μπρουκ» της θρυλικής σειράς «Τόλμη και Γοητεία» μπαίνει με ρόλο – έκπληξη στις «8 λέξεις».

Στο εν λόγω βίντεο, η Katherine Kelly Lang ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου στις «8 λέξεις», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Γεια σου Ελλάδα, γεια σου Κέρκυρα».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Γεωργίου σχολίασε: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω».

View this post on Instagram

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ