Ο Βαρουφάκης μίλησε για τα χαμένα του μαλλιά!

Βαρουφάκης: Η ιδέα για «εισβολή» στο Νομισματοκοπείο ήταν του Φλαμπουράρη

Εκτός από τις... τρίχες αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Τσακαλώτο.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» μιλώντας μεταξύ άλλων για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αλλά και τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι χάνει τα μαλλιά του.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ρωτήθηκε αν οι σχέσεις του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο έχουν αποκατασταθεί και διευκρίνισε πως «Ο Ευκλείδης που ήξερα έπαψε να υπάρχει από τότε που υπέγραψε και είπε πράγματα που ο «δικός» μου ο Ευκλείδης δεν θα υπέγραφε ή δεν θα έλεγε ποτέ».

Ο κ. Βαρουφάκης μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά και για τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι χάνει τα μαλλιά του αλλά και για το αν αυτό επηρέασε την ψυχολογία του.

«Δεν υπάρχει ποτέ στιγμή που χάνεις τα μαλλιά σου. Είναι ο ορισμός της διαλεκτικής διαδικασίας που περιέγραψε ο Χέγκελ, καθώς οι ποσοτικές αλλαγές κάποια στιγμή οδηγούν σε… ποιοτική αλλαγή. Αυτό που μετρά είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι τα χάνεις. Εκείνη τη στιγμή, που μάλιστα είχα ακόμα μακριά μαλλιά, πήρα ξυριστική μηχανή και τα ξύρισα. Πώς ένιωσα; Οτι βρισκόμουν μπροστά σε νέο ξεκίνημα – ή τουλάχιστον έτσι είπα στον εαυτό μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.