Γιατί δεν παραιτήθηκε ο κύριος;

Γιατί δεν παραιτήθηκε ο κύριος;

Θέμα από το πουθενά στην κυβέρνηση

Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του Σύριζα, στο γαλάζιο στρατόπεδο κάνουν ό,τι μπορούν για να χαλάσουν την καλή εικόνα που έχουν οι πολίτες γι’ αυτούς έως τώρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φιάσκο με τη μετονομασία των σταθμών του Μετρό. Η απάντηση του Νίκου Ταχιάου με την οποία ουσιαστικά άδειαζε την οικογένεια Μπακογιάννη, δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για αχαριστία του κ. Ταχιάου, θυμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός τον στήριξε παρά τις διαδοχικές αποτυχίες του.

Κύκλοι κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη μάλιστα σχολίαζαν ότι εάν ο κύριος Ταχιάος θεωρούσε εαυτόν θιγμένο θα μπορούσε να παραιτηθεί και να πει μετά ό,τι ήθελε.

Σχολίαζαν μάλιστα ότι το να μένεις στη θέση σου και να αδειάζεις εκ του ασφαλούς την οικογένεια Μητσοτάκη, δεν είναι δείγμα πολιτικού θάρρους, αλλά αμοραλισμού και αλαζονείας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα όργανα για τον Νίκο Ταχιάο έχουν πλέον αρχίσει. Και ήδη πέφτουν τα πρώτα στοιχήματα για το αν θα προλάβει ή όχι να κάνει παρέλαση…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.