
Ανεβασμένο το κανάλι της Κηφισιάς, κέρδισε τους αντιπάλους του.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Είναι πολύ νωρίς για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και θεωρείται βέβαιο πως η ένταξη των ελληνικών σειρών θα αλλάξει πάλι τα ποσοστά.
Την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ… έπαιζε χωρίς αντίπαλο και ήταν, με μεγάλη μάλιστα διαφορά, στην πρώτη θέση των μετρήσεων της Νielsen.
Το νέο στοιχείο είναι η αύξηση τηλεθέασης για το Star, το οποίο βρέθηκε πάνω από τον Alpha και τον ΑΝΤ1, στη δεύτερη θέση του πίνακα μετρήσεων, ενώ το Open κέρδισε σχεδόν δύο μονάδες.
Σταθερά υψηλή τηλεθέαση έχει το EΡT Sports, που για δεύτερη εβδομάδα κινείται υψηλότερα από την ΕΡΤ1. Συνολικά τα προγράμματα της κρατικής τηλεόρασης συγκέντρωσαν το 14,2% στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Τον παραδέχονται όλοι: Αυτό είναι το πολύ μεγάλο όνομα που κλείνει στο κόμμα Σαμαρά
- Είσπραξη σε 19 μήνες: Έτσι θα εφαρμοστεί στην πράξη η «Πατριωτική Εισφορά» των 2 δις που εξήγγειλε ο Τσίπρας
- Τα κράτησε κρυφά ως το παρά 1: Τα μέτρα-έκπληξη που ανακοινώνει σήμερα στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης