Χαμός με Βερύκιο και Γκολεμά στα social media!

Χαμός με Βερύκιο και Γκολεμά στα social media!

Οι δύο δημοσιογράφοι «απασφάλισαν».

Φαρμακερές ατάκες αντάλλαξαν ο Δήμος Βερύκιος και η Ντέπυ Γκολεμά. Οι δυο δημοσιογράφοι «σφάχτηκαν» διαδικτυακά, με την τηλεκριτικό να κάνει την αρχή γράφοντας: «Το μόνο ελκυστικό είναι ότι δε γλιτώνουμε από τον Βερύκιο, όσο κι αν ο κ. Κοντομηνάς -λένε ότι- έχει κάποια θέματα υγείας. Ο Βερύκιος ζει, αυτός μας οδηγεί…» έγραψε στη στήλη της «Μέχρι κεραίας», με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής «Happy Day», όπου ο Δήμος Βερύκιος διατηρεί τη δική του ενότητα.

Τα υπονοούμενά της, ωστόσο, άρχισαν πολύ νωρίτερα, όταν μέσα στο καλοκαίρι οι φήμες έλεγαν πως ο δημοσιογράφος του Alpha δεν θα είχε…στασίδι φέτος στο πρωινό. Τότε η Ντέπυ Γκολεμά είχε γράψει «Σταματίνα είσαι τυχερή που γλίτωσες από τον Βερύκιο», απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού της Παλλήνης, ξεχειλίζοντας από οργή, της απάντησε μέσω twitter: Ντροπή σου! Όχι για μένα αλλά για εκείνον που σου έστελνε κοφίνια με «μαύρα σταφύλια» από το αμπέλι της Κάντζας την εποχή της Ολυμπιάδας. Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργηθέντος…»

Και για όσους δεν θυμούνται, η κόντρα των δύο κρατάει χρόνια. Το 2015 ο δημοσιογράφος δήλωσε δημόσια για τη συνάδελφό του : «Άκου, Ντέπυ Γκολεμά… Γιατί, απ’ ότι φαίνεται, παρά τα 60 τόσα χρόνια σου δεν έχεις τσίπα φιλότιμο πάνω σου!» Εκείνη, έναν χρόνο μετά αποκάλυψε με τη σειρά της: «Με έχει απειλήσει. Δεν έχει το δικαίωμα να λέει ότι θα βγάλει τα τιμολόγια που πληρώθηκα εγώ από τον Alpha.Τι είναι, εισαγγελέας; Εγώ τι πρέπει να του βγάλω ένα έχω…» μιλώντας για την περίοδο που η τηλεκριτικός βρέθηκε μπροστά στις κάμερες ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο ριάλιτι του Alpha με τίτλο» ΤV Stars, παρουσιάστε», εν έτει 2007.

ΠΗΓΗ: Espresso

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.