
Τι προβληματίζει τον υπουργό...
Χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα που βγήκαν απ’ τη δημοσκόπηση της MRB κυρίως για την δημοφιλία των υπουργών και την άποψη που έχει ο κόσμος για το έργο τους.
Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και σίγουρα δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν το ποσοστό του και η θέση του.
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ήταν 10ος στη λίστα, παρά το ότι θεωρείται από τους πιο προβεβλημένους υπουργούς της κυβέρνησης, αλλά κυρίως το ποσοστό του στις αρνητικές γνώμες των πολιτών.
Πιο συγκεκριμένα το 48,1% απαντάει ότι η γενική του εντύπωση για τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι αρνητική, την ώρα που ο δεύτερος σε αρνητικές γνώμες είναι ο Κωστής Χατζηδάκης με μόλις 26%.
Στην πρώτη θέση της λίστας με τις θετικές γνώμες φιγουράρει ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας, Νίκη Κεραμέως, Νίκος Δένδιας, Χρήστος Σταικούρας, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Βρούτσης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Λίνα Μενδώνη
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βλέπει αυτό που ελάχιστοι πιστεύουν σήμερα: Η πρόβλεψη υψηλού ρίσκου του μετρ των δημοσκοπήσεων για τον νικητή των εκλογών
- Ελεύθερη πτώση της Καρυστιανού: Το κόμμα- έκπληξη που κερδίζει από αυτήν
- Ο υπουργός – κλειδί στο αποτέλεσμα των εκλογών: Η ήρεμη δύναμη που δεσμεύεται τη νίκη στη ΝΔ