Βαρύ όνομα: Ο υπουργός της κυβέρνησης που απογοητεύει έως τώρα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB

Βαρύ όνομα: Ο υπουργός της κυβέρνησης που απογοητεύει έως τώρα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB

Έκπληξη

Η δημοσκόπηση της MRB επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την κυριαρχία της Νέα Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητοστάκη στην πολιτική σκακιέρα.

Εκτός από τα προφανή όμως η δημοσκόπηση είχε και κάποια άλλα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως για παράδειγμα εκείνα για την άποψη των πολιτών για το έργο των υπουργών.

Με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να προηγείται με διαφορά σε θετικές κρίσεις και τον Βασίλη Κικίλια να ακολουθεί ένας προσεκτικός παρατηρητής θα δει ότι από τη δεκάδα λείπει ένα όνομα βαρύ για τη δεξιά και την κυβέρνηση. Ο Μάκης Βορίδης.

Η εξήγηση φυσικά είναι εύκολη. Ο κόσμος της ΝΔ στις τάξεις του οποίου ο κ. Βορίδης παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής, δεν έχει δει κάτι στο υπουργείο του ή τουλάχιστον δεν έχει καταλάβει να έχει γίνει κάτι άξιο λόγου, γι’ αυτό και δεν του εμπιστεύεται τη θετική του ψήφο.

Και αν δούμε τα ονόματα της δεκάδας θα καταλάβουμε ότι στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν εκείνοι που έχουν κινηθεί (θετικά ή αρνητικά είναι μια άλλη κουβέντα) πιο γρήγορα το δίμηνο της διακυβέρνησης της ΝΔ. Και ο Βορίδης στη λίστα αυτή δεν είναι. Ούτε καν 10ος όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.