Ετοιμαστείτε, το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει – ΒΙΝΤΕΟ

Ανατροπή: Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στο Λόγω Τιμής!

Μετράμε αντίστροφα.

Η σειρά «Λόγω τιμής» που προβλήθηκε τη δεκαετία του ’90, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου θα γίνει τη Δευτέρα (23/9) στις 23:00.

Το σενάριο υπογράφει η μετρ του είδους, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε ξανά τους ίδιους αγαπημένους ηθοποιούς: Τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Άλκη Κούρκουλο, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τον Δημήτρη Αλεξανδρή, τη Βίκυ Βολιώτη, τη Χριστίνα Αλεξανιάν, την Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, η τηλεοπτική Μάνια στη σειρά, μιλώντας στο People λέει: «Για μένα δεν είναι ένα remake. Είναι σαν να κοιμήθηκαν οι ήρωες 22 χρόνια και ξυπνούν σε έναν καινούριο χωροχρόνο. Ανυπομονώ κι εγώ μαζί με τους θεατές να δω τι απέγινε αυτή η τόσο δεμένη παρέα». Και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, στον ρόλο του Άρη, συμπληρώνει πως «Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι επιστρέφει το Λόγω Τιμής. Το περιμέναμε με μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία, να δούμε πού βρίσκονται αυτοί οι ήρωες αλλά και εμείς οι ίδιοι ύστερα από δυο δεκαετίες».

Δείτε το τρέιλερ της πρεμιέρας

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.