«Αντώνη έλα να τα βρούμε»

«Αντώνη έλα να τα βρούμε»

Η πρόσκληση του πρωθυπουργού στον Αντώνη Σαμαρά

Το instanews σας είχε εγκαίρως ενημερώσει για την ένταση στις σχέσεις Σαμαρά-Μητσοτάκη και την πρόθεση του πρώτου να τεντώσει το σκοινί… όσο πάει.

Ο πρωθυπουργός βλέποντας ότι δημιουργείται απ’ το πουθενά θέμα εντός κόμματος (την ώρα μάλιστα που οι σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή  είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο) αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες.

Το instanews στο προ ημερών ρεπορτάζ του έγραψε για την τελευταία ευκαιρία του Αντώνη Σαμαρά και δικαιώνεται πανηγυρικά.

Ο κ. Μητσοτάκης όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης» θα καλέσει άμεσα ον Αντώνη Σαμαρά σε γεύμα προκειμένου να κουβεντιάσουν για τα θέματα που τους ενώνουν, αλλά και για εκείνα που τους διχάζουν.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον κ. Σαμαρά για την πολυσυζητημένη υπόθεση του Επιτρόπου και γιατί τελικά δεν επέλεξε τον κ. Σαμαρά για τη θέση, αλλά θα του διευκρινίσει παράλληλα ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί προσωπικές στρατηγικές και εσωκομματική αντιπολίτευση.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το κρίσιμο δεν είναι το γεύμα, αλλά το διάστημα μετά το γεύμα. Αν ο Αντώνης Σαμαράς θάψει το…τσεκούρι του πολέμου η κόντρα των δυο θα ξεχαστεί (προσωρινά). Αν δεν το κάνει, τότε οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και καταιγιστικές…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.