Δεν κάνει σημαία το Μακεδονικό ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Τρέλανε τον Τούρκο ζαχαροπλάστη ο Τσίπρας: «Τον αγαπώ»!

Παρά τις εισηγήσεις των στελεχών του

Η στάση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών και η… κυβίστηση των στελεχών της μετά τις εκλογές έχει κάνει τους συνεργάτες του πρωθυπουργού να του εισηγούνται να πάει στη ΔΕΘ με σημαία το Μακεδονικό.

Θεωρούν ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει την ανακολουθία της κυβέρνησης και την πολιτική εκμετάλλευση που έκανε σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για να έρθει στην εξουσία.

Οι πληροφορίες του instanews αναφέρουν ότι οι εισηγήσεις των συνεργατών του κυρίου Τσίπρα, απορρίφθηκαν δίχως δεύτερη σκέψη.

Ο κ. Τσίπρας θα κάνει αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών και στην ξαφνική…μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν θα πάει στη ΔΕΘ με σημαία του το Μακεδονικό, για προφανείς λόγους.

Αφενός δεν θέλει να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφετέρου γιατί επιθυμεί να δώσει βάση στα οικονομικά και τα εργασιακά.

Να περιμένουμε λοιπόν φουλ επίθεση Τσίπρα στον πρωθυπουργό κυρίως για τις αλλαγές στα εργασιακά που υπηρετούν (σύμφωνα με τον Σύριζα) τα συμφέροντα των ολίγων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.