Άδειασμα και…τιμωρία

Άδειασμα και…τιμωρία

Η κόντρα Μητσοτάκη- Σαμαρά μόλις αρχίζει

Οι πιο υποψιασμένοι είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά μετά τις συνεχείς επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη από site φίλα προσκείμενο στον Αντώνη Σαμαρά.

Η πλευρά του κ. Σαμαρά όμως διαβεβαίωνε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το εν λόγω site και ότι οι σχέσεις της με τον πρωθυπουργό είναι άψογες.

Ποια είναι η αλήθεια; Το άδειασμα Σαμαρά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την τοποθέτηση του Μαργαρίτη Σχοινά στη θέση του Επιτρόπου είναι πρωτοφανές.

Η πλευρά Μητσοτάκη ισχυριζόταν ότι δεν θα προτείνει τον κ. Σαμαρά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να λάβει θέση αντιπροέδρου και ένας πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι απλός επίτροπος.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό μόλις ο Αντώνης Σαμαράς είδε τον Μαργαρίτη Σχοινά να παίρνει τελικά θέση αντιπροέδρου στην Κομισιόν θεώρησε ότι ο εμπαιγμός του ήταν πρωτοφανής και πήρε…θέση μάχης.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη ΝΔ λένε στο instanews ότι η κόντρα των δυο μόλις ξεκίνησε.

Και σημειώνουν με νόημα ότι περιμένουν να δουν ποια πλευρά θα πάρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά νιώθει τον Αντώνη Σαμαρά…αδερφό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.