Το Star Channel αγόρασε τη σειρά της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»

Το Star Channel αγόρασε τη σειρά της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές»

Σημαντικό προσθήκη στο πρόγραμμα του καναλιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News που δημοσιεύει το digital info, το Star Channel θέλοντας να ενισχύσει το πρόγραμμα του στο κομμάτι της μυθοπλασίας, προχώρησε σε συμφωνία με την COSMOTE TV για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων Ά προβολής της αστυνομικής σειράς “Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές”.

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Σ.Τσαφούλιας ενώ το σενάριο είναι μια συνεργασία του σκηνοθέτη με την Κ.Φιλιώτου. Στο καστ του “Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές” συναντάμε λαμπρούς και καταξιωμένους ηθοποιούς : Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Άκης Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κατερίνα Διδασκάλου, ενω σε μικρότερους ρόλους εμφανίζονται και οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και πολλοί ακόμη. Λόγω της θεματολογίας και του περιεχομένου της σειράς, αναμένεται το κανάλι να την μεταδίδει στη βραδυνή ζώνη των 23:00.

Η σειρά “Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές” αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική προσπάθεια μυθοπλασίας παραγωγής COSMOTE TV και ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδια, γεμάτα απο σασπένς, μυστήριο, ανατροπές και ισορροπημένες ερμηνείες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.