Sin Boy ήταν και πάει…

Άγριο ξέσπασμα του Sin Boy στα Stories του: Τι έγραψε για Μητσοτάκη, Τσίπρα, Ιλουμινάτι!

Εξαφανίστηκε από το youtube ο γνωστός ράπερ.

Μετά το τραγικό ξέσπασμά του με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς ο Sin Boy αποφάσισε να κατεβάσει όλες τις… επιτυχίες του από το YouTube!

Mama τέλος, σαν να λέμε! Αν δεν πρόκειται για χακάρισμα από τους Illuminati, οι οποίοι σύμφωνα με τους δικούς του ισχυρισμούς θέλουν τόσο τη φυσική όσο και την καλλιτεχνική εξόντωσή του, ο ίδιος ο καλλιτέχνης της trap μουσικής αποφάσισε να κατεβάσει όλα τα τραγούδια του από το YouTube.

Ο πρώην Sin Boy, νυν Lil Jesus αποφάσισε, επίσης, να ακυρώσει όλες τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο καθώς, όπως ο ίδιος υποστήριξε, υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του, οπότε είναι καλύτερα να καθίσει σπίτι του και να καίει 50ευρα, όπως έκανε σε βίντεο που ανέβασε στο instagram.

Οι χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριές του παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις εξελίξεις και αναζητούν τρόπους για να συνεχίσουν να ακούν τα σπουδαία τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή τους.

Τις τελευταίες ημέρες ο καλλιτέχνης ήταν σε παροξυσμό με δημόσια ξεσπάσματα εναντίον Μητσοτάκη, Τραμπ, Πούτιν, Αντετοκούνμπο, αλλά και του νεκρού Παντελή Παντελίδη και άλλων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.