
Ακόμα δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για τη νέα διοίκηση.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Αναμονή για την τοποθέτηση της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ, όπως γράφουν οι «Τυπολογίες». Ο σχετικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν, τα οποία πάντως, είναι γνωστά, αφού η κυβέρνηση είχε δημοσιοποιήσει πως θέλει τον Κωνσταντίνο Ζούλα για πρόεδρο της εταιρείας και τον Γιώργο Γαμπρίτσο ως διευθύνοντα σύμβουλο.
Η τοποθέτησή τους θα γίνει αφού υπογραφούν οι νέες συμβάσεις με τις ΠΑΕ και τη Super League 1 από τη διοίκηση του Γιάννη Δρόσου, ο οποίος απουσιάζει από το Ραδιομέγαρο.
Για να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, τα νέα πρόσωπα θα πρέπει να εξασφαλίσουν και την έγκριση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Τελευταίες Ειδήσεις
- H περιφέρεια που προβληματίζει τη ΝΔ: Το σχέδιο Μητσοτάκη παράλληλα με τη ΔΕΘ
- Οι πολλοί θα μείνουν στην απ’ έξω: Οι 4 βουλευτές που παίρνει ο Τσίπρας από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά
- Τα άκουσε η Καρυστιανού: «Υποβαθμίζει την συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
- #ΕΡΤ