
Η καλή νοικοκυρά.
Στην ΔΕΘ μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία δεν δίστασε να βάλει ποδιά και να ανοίξει φύλλο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, επισκέφθηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου. Μάλιστα, δε δίστασε να βάλει ποδιά και να ανοίξει φύλλο μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες του συνεταιρισμού. Το στιγμιότυπο ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.
https://www.instagram.com/p/B2GWOvZAMNy/
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το δεύτερο κύμα υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας: Ποιοι «κλειδώνουν» και ποιοι μένουν μετέωροι
- Αποκάλυψη-βόμβα: Ο «στρατηγός» Μακρόν στέλνει 2.000 στρατιώτες στο Κίεβο – Πώς απαντά η Ρωσία
- Ευρωπαϊκή Αποκάλυψη: Στοπ στην εκατόμβη νεκρών – Πώς οι νέοι κανόνες για τις άδειες οδήγησης αλλάζουν τα δεδομένα στην οδική ασφάλεια