Ο στενός συνεργάτης που έχει απογοητεύσει περισσότερο τον Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Σύσκεψη με άρωμα εκλογών και αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής

Ποιος είναι και τι του καταλογίζει…

Ο Αλέξης Τσίπρας τον τελευταίο καιρό ασχολείται νυχθημερόν με την… επικίνδυνη αποστολή του μετασχηματισμού του Σύριζα σε έναν ευρύτερο προοδευτικό σχηματισμό με στόχευση (και) στη μεσαία τάξη.

Οι εσωκομματικές αντιδράσεις και τα βέλη πρώην συντρόφων του δεν τον απασχολούν αυτή τη στιγμή σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι πολύ κοντά του.

Ένα από τα πρόσωπα που ήταν στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, αλλά πλέον οι σχέσεις τους είναι από ψυχρές, έως ανύπαρκτες είναι και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο τελευταίος στη συνέντευξη του στο newpost άφησε για μια ακόμα αιχμές κατά της κυβέρνησης Σύριζα εστιάζοντας κυρίως στα όσα (δεν) έγιναν στη Μόρια.

Κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού σημείωναν (επισήμως) ότι ο κ. Σακελλαρίδης μπορεί να σχολιάζει ό,τι θέλει, όποτε θέλει.

Κανείς δεν πρόκειται να του στερήσει το δικαίωμα να τοποθετείται ακόμα και για θέματα που δεν γνωρίζει και κινδυνεύει να εκτεθεί.

Ανεπισήμως σχολίαζαν ότι είναι εντυπωσιακό που ο κ. Σακελλαρίδης την ώρα που ο οδοστρωτήρας της κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλάζει τα πάντα στα εργασιακά, εκείνος επιμένει να στέκεται στα αρνητικά του Σύριζα.

Αν και ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει, δικαιώνονται εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η μεγαλύτερη πολιτική συμπάθεια του Αλέξη Τσίπρα, ο άνθρωπος που στήριξε πολιτικά στα δύσκολα, έχει γίνει πλέον η μεγαλύτερη απογοήτευσή του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.