Σε ρόλο-έκπληξη ο Γιώργος Τσαλίκης στο δήμο Περιστερίου

Σε ρόλο-έκπληξη ο Γιώργος Τσαλίκης στο δήμο Περιστερίου

Ετοιμάζεται για τα νέα του καθήκοντα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης κατέβηκε στις εκλογές με το συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη και κατάφερε να βγει δεύτερος σε ψήφους. Πριν από μερικές μέρες ορκίστηκε και τώρα ετοιμάζεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ανάμεσα στα οποία είναι να παντρεύει δημότες που θα κάνουν πολιτικό γάμο.

Ο ίδιος έγραψε στο Instagram: «Ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει. Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία .Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα ! Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τρίτη ηλικία).

Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία . Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη ..Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου ..

Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης, με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστέρι της καρδιάς μας για το Δήμαρχο της καρδιάς μας.Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα ..Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της…».

Δείτε την ανάρτησή του

https://www.instagram.com/p/B1-f_N7IYyT/

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.