Ρίχνει τη «βόμβα» η Κλέλια Ρένεση: «Το παιδί μου δεν είναι του Manu Chao»

Ρίχνει τη «βόμβα» η Κλέλια Ρένεση: «Το παιδί μου δεν είναι του Manu Chao»

Τι λέει για τη σχέση τους και για το παιδί της.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε ότι το παιδί της δεν είναι του γνωστού μουσικού Manu Chao, με τον οποίο δεν είναι ζευγάρι αλλά πνευματικοί συνοδοιπόροι.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση έγραψε μεταξύ άλλων: «Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλέ να σου πω μια σκέψη.

Δεν μιλώ για μένα συχνά, ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι κ αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του κ δεν μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας. Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ κ καιρό, χρόνια, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν, αμείβονται γι αυτό κ κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό κ θα πέσουμε σε κανα γκρεμό (της ανοησίας).

Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμία δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον «καρπό του έρωτα μας», όπως το αποκαλούν… χώρια ότι μου έχει αγοράσει κ μονόπετρο απ το Παρίσι… (ναι, άκουσες καλά, .. ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του).

Κανω, λεει, γυμνα βιντεοκλιπ για τα like κ αλλα τετοια. Δεν μπορω καν να θυμηθω ολες τις ανακριβειες κ τις συμπερασματολογιες. Κ παρολο που διολου δεν με νοιαζει πως με περιγραφει ο κοσμος κ τι ταινια θελουν να δουν γιατι « πουλαει» , αποφασισα να σου συστηθω αυτοπροσώπως μιας κ τωρα περιγραφουν κ τις συντεταγμενες του παιδιου που μεγαλωνω κ λιγο παραπαει ..
Συστασεις:
-Τα διαμαντια δεν μ αρεσουν, λαμπουν πολυ και κλεβουν το φως απ τα ματια. Και να μου χαριζαν δεν θα τα φορουσα.
-εχω μονο Ενα παιδι κ αυτο φρεσκο
-ζω στην Αθηνα που κ που αλλα γενικως γυρνοβολαω
-κολυμπαω γυμνη γενικως, δεν το κανω μονο στα βιντεο .Το αντιθετο μαλλον. Το βιντεο το κανω ακριβως οπως το ζω.
-εχω γραψει μουσικες κ στιχους στο προτζεκτακι «τιποτα» , δεν επιασα απλα χωρο στον καναπε.
-Το Προτζεκτ « Τιποτα» που εχω δημιουργησει μαζι με τον Manu συνεχιζει κ με την πρωτη ευκαιρια θα ταξιδεψουμε σε καινουριες μελωδιες.
Κ παρολο που πιστευω πως καμια σημασια δεν εχει ποιος ειναι κ ποιανου, γιατι τα παιδια ειναι ολα παιδια της γης κ του ουρανου, ας κανω σαφες οτι :
-Ο Manu ΔΕΝ ειναι συμβιος μου , ΟΥΤΕ πατερας του παιδιου μου.
Είναι ενας φυλακας του ονειρου ,πνευματικη μου οικογενεια ,παρεα με αλλους αγαπημενους συνοδοιπορους.»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.