Η βαθμολογία των υπουργών: Ποιος «πάει σφαίρα το υπουργείο» και ποιος μένει μετεξεταστέος

Η βαθμολογία των υπουργών: Ποιος «πάει σφαίρα το υπουργείο» και ποιος μένει μετεξεταστέος

 Τι σημειώνει στο ηλεκτρονικό μπλοκάκι του ο πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το πρώτο υπουργικό συμβούλιο κιόλας, είχε ενημερώσει τους υπουργούς του ότι όλοι θα παρακολουθούνται στενά.

Σε κάθε υπουργείο υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά.

Όσοι πετύχουν αυτά που τους έχουν ζητηθεί δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Όσοι μείνουν μετεξεταστέοι όμως θα δουν την καρέκλα τους να τρίζει επικίνδυνα.

Αν και είναι νωρίς ακόμα, τα πρώτα συμπεράσματα για τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν βγει.

Όπως μαθαίνει το instanews ο πρωθυπουργός, αλλά και οι συνεργάτες του όπου βρεθούν και όπου σταθούν μιλούν με τα καλύτερα για ένα πρόσωπο της κυβέρνησης που δείχνει να ξεχωρίζει.

Ο λόγος για τη Νίκη Κεραμέως για την οποία λένε χαρακτηριστικά ότι «πάει σφαίρα το υπουργείο Παιδείας», καθώς (σύμφωνα με το Μαξίμου) έχει ξεπεράσει ήδη τους στόχους που της είχαν τεθεί.

Στην αντίπερα όχθη παράπονα φαίνεται να υπάρχουν για τον…συνήθη ύποπτο, Χάρη Θεοχάρη. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή ο κ. Θεοχάρης έχει μπει στη μαύρη λίστα ορισμένων εντός κυβερνήσεως οι οποίοι δεν περιμένουν καν να δουν το έργο του.

Έχουν βγάλει την (καταδικαστική) απόφαση πριν αναλάβει τα καθήκοντα του και ποντάρουν ήδη ότι θα είναι ο πρώτος που θα χάσει τη θέση του…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.