
Ένα απίστευτο περιστατικό
Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ένα δωδεκάχρονο κορίτσι κόλλησε στον βυθό πισίνας γιατί οι υπεύθυνοι δεν έβρισκαν τον διακόπτη για να κλείσουν την αντλία νερού.
Το κορίτσι που κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου στο Μπόντρουμ στην Τουρκία έμεινε 15 λεπτά κάτω από το νερό, καθώς μπλέχτηκε στον μηχανισμό κυκλοφορίας και φιλτραρίσματος της πισίνας.
Το μηχάνημα τη «ρούφηξε» κατά τέτοιο τρόπο που παγιδεύτηκε και δεν μπορούσε να βγει στην επιφάνεια για να αναπνεύσει.
Τουρίστες και ο πατέρας της προσπάθησαν να την απελευθερώσουν, αλλά η μικρή παρέμεινε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό, ενώ οι υπεύθυνοι έψαχναν ακόμα τον διακόπτη.
Η 12χρονη ανασύρθηκε με ένα κομμάτι της αντλίας κολλημένο στο μπράτσο του. Κλήθηκε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί κατόρθωσαν να την επαναφέρουν, 11 μέρες αργότερα η άτυχη 12χρονη εξέπνευσε.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Αντιδράσεις στη Χαριλάου Τρικούπη για την επικοινωνιακή διαχείριση Δούκα
- Ο εφιάλτης του ναζιστικού μορφώματος επιστρέφει και καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του
- Το «ψηφιακό στρατηγείο» της Καρυστιανού

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
