Πιέζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείξει την πρώτη κόκκινη σε υπουργό

Πιέζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείξει την πρώτη κόκκινη σε υπουργό

Ο πρωθυπουργός αρκείται σε μια κίτρινη

Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και δυο περίπου εβδομάδες ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης, έχει φανεί. Για να είμαστε ακριβείς έχει…στοχοποιηθεί.

Τα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση Μέσα του ασκούν σκληρή κριτική, ενώ ακόμα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν ότι είναι ο πρώτος που πρέπει να δει την κόκκινη κάρτα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο λόγος για τον Χάρη Θεοχάρη ο οποίος ως γνωστόν έχει μπει στο στόχαστρο τόσο του υπουργού Οικονομικών, για τις οικονομικές εξαγγελίες του δίχως να τον ενημερώσει, όσο και του Κώστα Τζαβάρα ο οποίος τον αποκάλεσε «τουρίστα».

Μόνο τυχαίο επίσης δεν ήταν το δημοσίευμα σε γνωστό φιλοκυβερνητικό…φιλελεύθερο σάιτ το οποίο θύμιζε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ο κ. Θεοχάρης ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του ΕΝΦΙΑ, καθώς εκείνη την περίοδο έλεγε στον Αντώνη Σαμαρά ότι είναι ένας απ’ τους πιο δίκαιους φόρους.

Και ενώ στο εσωτερικό του κόμματος πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν την πολιτική κεφαλή του κ. Θεοχάρη επί πίνακι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συγκινείται (ακόμα).

Όπως λένε προνομιακοί συνομιλητές του στο instanews: «Ουδείς μπορεί να επηρεάσει τον πρωθυπουργό. Όλοι οι υπουργοί θα κριθούν απ’ το έργο τους και όχι από τις συμπάθειες ή αντιπάθειες που έχουν στο κόμμα και στον Τύπο. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Θεοχάρη». Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.