
Άλλάζει πλέον ρόλο...
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
H σχέση του ζευγαριού που μετρά πάνω από ένα χρόνο ζωής και ο γάμος τους σε μοναστήρι στη Θεσσαλονίκη ήταν 2 μυστικά που ελάχιστοι γνώριζαν.
Μετά τον γάμο της Έλενας Ράπτη, με τον σωματοφύλακά της, Κίμωνα Μπάλλα ήρθαν και οι πρώτες αλλαγές.
Ο κ. Μπάλλας αλλάζει πόστο καθώς όπως είναι λογικό μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, θα ήταν από δύσκολο έως αδύνατον να συνεχίσει ως προσωπικός σωματοφύλακας της συζύγου του πλέον.
Έτσι τον συγκεκριμένο ρόλο θα αναλάβει άλλο πρόσωπο και ο κ. Μπάλλας θα συνεχίσει τη δουλειά του, αναλαμβάνοντας τη φύλαξη κάποιου άλλου πολιτικού.
Θυμίζουμε ότι ο Κίμων Μπάλλας, πριν αναλάβει την προστασία της Έλενας Ράπτη ανήκε στους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Θέμα παραίτησης Ανδρουλάκη μετά το αρνητικό σερί των δημοσκοπήσεων: Ποιοι βγαίνουν μπροστά στο ΠΑΣΟΚ
- Η έκπληξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ποιον θα στηρίξει για νέο αρχηγό της ΝΔ
- Το όνομα και ο αρχηγός: Και ξαφνικά νέο κόμμα Κασιδιάρη…