Με «μοντέλο Κόρμπιν» διεμβολίζει τη ΝΔ ο Τσίπρας

Με «μοντέλο Κόρμπιν» διεμβολίζει τη ΝΔ ο Τσίπρας

Άλλα κόλπα…

Το κλίμα εσωστρέφειας στον Σύριζα ενόψει του μετασχηματισμού του σε μια ευρύτερη προοδευτική συμμαχία καλά κρατεί, γι’ αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες εκτόνωσης της κατάστασης.

Σε μια από τις τελευταίες συσκέψεις παρουσία του πρώην πρωθυπουργού αποφασίστηκε το άνοιγμα του Σύριζα στη νεολαία μέσω του διαδικτύου, σε μια κίνηση στρατηγικού χαρακτήρα.

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα εκτιμούν ότι υπάρχει ένα σημαντικό μέρος των πολιτών, νεαρής ηλικίας κυρίως που θέλουν να έχουν συμμετοχή στη διαμόρφωση της πολιτικής, μέσω διαδικτύου.

Αυτό το κομμάτι των ψηφοφόρων επιθυμεί να κλέψει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας γι’ αυτό και υιοθετεί το μοντέλο που χρησιμοποιεί το Εργατικό Κόµµα της Αγγλίας επί Κόρµπιν, που πλέον χρησιµοποιεί το ∆ιαδίκτυο ώστε να συζητούν τα µέλη του διάφορα σημαντικά θέματα για τη χάραξη της πολιτικής του κόμματος.

Αυτή θα είναι η πρώτη κίνηση Τσίπρα στην πολιτική σκακιέρα, ενώ άμεσα θα υπάρξει και συνέχεια, με αποφάσεις που θα συζητηθούν τόσο εντός, όσο και εκτός κόμματος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.