Εμφύλιος: Σφοδρή επίθεση Τζαβάρα σε υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Εμφύλιος: Σφοδρή επίθεση Τζαβάρα σε υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Άρχισαν τα όργανα...

Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας στον Χάρη Θεοχάρη, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού στο Κατάκολο.

«Ο κ. Θεοχάρης, όπως έγινε δημοσίως γνωστό βρέθηκε ιδιωτικώς προχθές στην Ηλεία και εθεάθη φωτογραφιζόμενος με ημιεπίσημη συντροφιά να επισκέπτεται το φάρο του Κατακόλου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει:

«Η Ηλεία δεν θέλει υπουργό τουρίστα αλλά υπουργό Τουρισμού, έτοιμο και ικανό να επιλύσει δύο ζωτικής σημασίας θέματα: πρώτον, το πρόβλημα της παρατεινόμενης παύσης της λειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα. Ως γνωστόν τα ιαματικά αυτά λουτρά που είναι ονομαστά και εκτός των συνόρων της χώρας μας, προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, που η παραμονή τους στην περιοχή τονώνει σημαντικά την τοπική οικονομία και ενισχύει την καλή φήμη του ελληνικού ιαματικού τουριστικού προϊόντος.

 Για όλα αυτά ο κ. Χάρης Θεοχάρης προτού μας κάνει την τιμή να μας επισκεφθεί ως τουρίστας όφειλε να έχει δράσει με τη ρομφαία του απαστράπτοντος υπουργού της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.