Μαύρος Σεπτέμβρης: Τα έχασε όλα ο Κωστόπουλος

Κωστόπουλος: «Έχω πάει πέντε φορές σε ψυχολόγο και μου έδωσε φάρμακα για την κατάθλιψη»

Τα χρέη τον κυνηγούν ακόμα

Ο Σεπτέμβριος προµηνύεται πιο καυτός και από τον ∆εκαπενταύγουστο για αρκετούς επωνύµους που βλέπουν, λόγω οικονοµικών προβληµάτων, τις περιουσίες τους να εξανεµίζονται και να βγαίνουν στο σφυρί από τις τράπεζες.

Πρώτος θα κόψει το νήµα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους ο συνηθισµένος πλέον στη διαδικασία Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος θα δει στις 4 Σεπτεµβρίου να πλειστηριάζονται δύο κτήµατά του στο «νησί των ανέµων».

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής αναµένεται να χάσει ένα αγροτεµάχιο έκτασης 6.125 τ.µ. που βρίσκεται στη θέση Χουλάκια-Ανερούσκα (ή Αναρούσικα) στην κοσµοπολίτικη Μύκονο, µε το ακίνητο να βγαίνει σε πλειστηριασµό µε τιµή πρώτης προσφοράς στα 46.795 ευρώ.

Το δεύτερο αγροτεµάχιο βρίσκεται στην ίδια περιοχή και είναι έκτασης 6.017 τ.µ., ενώ η τιµή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 45.970 ευρώ.

Τα δύο αποκτήµατα του άλλοτε κραταιού επιχειρηµατία είναι άρτια και οικοδοµήσιµα, αλλά κατασχέθηκαν για οφειλές 50.000 ευρώ στην τράπεζα Eurobank.

Υπενθυµίζεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είδε το προηγούµενο διάστηµα την πολυτελή βίλα της οικογένειας στη Φιλοθέη να αλλάζει χέρια και να καταλήγει στον πρώην αντιπρόεδρο της Jumbo, Ευάγγελο Παπαευαγγέλου, ενώ πλέον δεν του ανήκει ούτε το εξοχικό της Μυκόνου.

Το σπίτι που έχτισε στα µέσα της δεκαετίας του ’90, όταν µεσουρανούσε επιχειρηµατικά, ήταν υποθηκευµένο σε τράπεζα, µε αποτέλεσµα η διάσηµη βίλα των 1.500 τ.µ. να πωληθεί τελικά στους πολυεκατοµµυριούχους κοµµωτές Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ και Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.